Roulette strategi

Att spela roulette är ett utmärkt sätt att få lite avkoppling, det är roligt och spännande och chansen finns alltid att du vinner stora pengar. Även om så inte är fallet, har du i alla fall fått en stunds underhållning.  Om du verkligen vill vinna på roulette och satsa lite större summor kan du använda dig av en roulette strategi. Tillämpas taktiken på rätt sätt kan den öka dina chanser att vinna. Det enda du behöver göra är att pröva själv och se hur bra det fungerar. Vid val av roulette system är det bra att ta med i beräkningen att det finns olika versioner av spelet, var och en med sina unika regler och förutsättningar. Europeisk roulette skiljer sig till exempel från Amerikansk roulette. Detta är alltså inte roulette fusk utan ett sätt att förbättra dina spelmetoder.

Roulette system

Martingale

Detta roulette system är det mest klassiska av de strategier som finns och själva konceptet är väldigt enkelt.  Strategin går ut på att du dubblar din insats varje gång du förlorar, fram till att du vinner. Det innebär att du alltid tjänar in din förlust i slutändan oavsett hur många gånger du förlorar. Men denna roulette strategi fungerar bara under två förutsättningar: Att du har tillräckligt med pengar för att dubbla din insats för varje förlust fram till att du får en vinst. Den andra förutsättningen är att det valda casinot inte har något insättningstak.

Fibonacci

Fibonacci strategin bygger på den kända nummersekvens som vetenskapsmannen Fibonacci upptäckte. Sifferkombinationen kan återfinnas överallt i geometri, i naturen, i arkitektur och matematik med mera…

Nummersekvensen går ut på att man börjar med ett och hela tiden multiplicerar nästa tal med talet innan: 1-1-2-3-5-8-13-21-34-55 och så vidare. Vid tillämpning av systemet satsar du hela tiden enligt denna nummerserie varje gång du förlorar. Vid varje vinst går du tillbaka två steg. Enligt förespråkarna av denna roulette strategi ska vinstchansen öka för varje förlust och risken för förlust bli större efter varje vinst. Nackdelen med Fibonacci strategin är att kravet på att satsa mer ökar snabbt. En bra idé kan därför vara att sätta en övre gräns, till exempel att när du kommit upp i 21 börjar du om på 1 igen.

Labouchère

Med denna strategi bestämmer du redan i förväg hur mycket du vill vinna och hur många satsningar som ska göras. Dela sedan upp den önskade vinstsumman i det antal omgångar som du ska spela. Dina satsningar kan vara ett valfritt belopp så länge den totala summan uppgår i den förutbestämda vinstsumman. Om du till exempel vill satsa 100 kronor i 6 omgångar kan du dela upp det på följande sätt 20-15-15-10-10-30. Vid första satsningen läggs summan i början av raden ihop med den i slutet, i det här fallet 20 plus 30. Vid vinst stryker du beloppet från raden och gör om samma sak igen. Vid förlust skriver du istället den sammanlagda summan i slutet av raden och fortsätter som tidigare

Reverse Labouchère

Den omvända versionen är mer offensiv och grundar sig på det belopp spelaren är beredd att förlora. Vid varje vinst placeras vinstsumman till höger om raden, och vid varje förlust stryks den bort istället.

D’Alembert systemet

Denna strategi går också under namnet pyramidsystemet. Taktiken tillämpas genom att du lägger till en enhet i nästa satsning varje gång du förlorar och drar bort en enhet varje gång du vinner. Taktiken bygger på antagandet att vid varje vinst är sannolikheten större att du förlorar nästa omgång.